Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΞύλινος ξεραίνοντας εξοπλισμός

220V / 380V ξηραστήρας ξύλου θερμού αέρα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας 20-200m3

Πιστοποίηση
Κίνα Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έχουμε εγκαταστήσει περισσότερους από 10 κλιβάνους από το 2011, και ικανοποιούμε με τους κλιβάνους που παρέχονται με την ξήρανση τεχνολογίας. Γενικός διευθυντής NTP, Αυστραλία

—— Vince Corlett

Είμαι Online Chat Now

220V / 380V ξηραστήρας ξύλου θερμού αέρα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας 20-200m3

220V / 380V ξηραστήρας ξύλου θερμού αέρα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας 20-200m3
220V / 380V ξηραστήρας ξύλου θερμού αέρα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας 20-200m3 220V / 380V ξηραστήρας ξύλου θερμού αέρα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας 20-200m3 220V / 380V ξηραστήρας ξύλου θερμού αέρα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας 20-200m3 220V / 380V ξηραστήρας ξύλου θερμού αέρα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας 20-200m3

Μεγάλες Εικόνας :  220V / 380V ξηραστήρας ξύλου θερμού αέρα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας 20-200m3

Λεπτομέρειες:
Place of Origin: China
Μάρκα: TECH
Model Number: ZQJ100
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Συσκευασία λεπτομέρειες: αντάξια συσκευασία θάλασσας
Χρόνος παράδοσης: μέσα σε 30 ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 300 σύνολα/έτος

220V / 380V ξηραστήρας ξύλου θερμού αέρα χαμηλή κατανάλωση ενέργειας 20-200m3

περιγραφή
Μέγεθος: Προσαρμοσμένο Εγγύηση: 1 έτος
Ονομασία προϊόντος: Υψηλός - στεγνωτήρας ξυλείας κατανάλωσης ποιοτικής χαμηλός ενέργειας Δυναμικότητα: 20-200m3
Εφαρμογή: Ξύλινη ξήρανση Τετάρτη: 220V/380V
Κατανάλωση ενέργειας: Χαμηλά ΤΑΡΜΑΤΟΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: 0-100℃
Υψηλό φως:

Σκουπτήρας ξύλου θερμού αέρα 380V

,

Εξοπλισμός ξηρασίας ξύλου με θερμό αέρα

,

Σκουπτήρας ξύλου με θερμό αέρα 200m3

Περιγραφή προϊόντων:

Ο ξύλινος ξεραίνοντας εξοπλισμός είναι μια ιδανική λύση για την ξύλινη ξήρανση. Σχεδιάζεται με ένα προηγμένο αυτόματο σύστημα ελέγχου, επιτρέποντας τον ακριβή έλεγχο θερμοκρασίας από 0 σε 100℃. Η ικανότητα είναι διευθετήσιμη από 20 σε 200m3, που επιτρέπει μια προσαρμοσμένη λύση για τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Είναι ιδιαίτερα αποδοτικό στη μείωση της υγρασίας στο ξύλο, και είναι τέλειο για την ξύλινες εξαγωγή και τη μείωση υγρασίας.

Αυτός ο εξοπλισμός σχεδιάζεται για να είναι αξιόπιστος, ανθεκτικός και εύχρηστος. Είναι τέλειο για τις μεγάλης κλίμακας ξύλινες διαδικασίες ξήρανσης, και μπορεί να χειριστεί ποικίλα ξύλινα υλικά, συμπεριλαμβανομένων των σκληρών ξύλων, των μαλακών ξύλων, και του συνθετικού ξύλου. Είναι επίσης κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα των εφαρμογών, από την κατασκευή επίπλων στην ξυλουργική.

Με τον προηγμένο αυτόματο έλεγχό του συστημάτων ελέγχου και θερμοκρασίας, ο ξύλινος ξεραίνοντας εξοπλισμός μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στην ξύλινη ξήρανση. Είναι μια άριστη επιλογή για οποιαδήποτε ξύλινη λειτουργία ξήρανσης, και είναι βέβαιο να παραδώσει μια αξιόπιστη, αποδοτική, και οικονομικώς αποδοτική λύση.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Όνομα προϊόντων: Ξύλινος ξεραίνοντας εξοπλισμός
  • Μέγεθος: Προσαρμοσμένος
  • Κατανάλωση ισχύος: Χαμηλός
  • Εξουσιοδότηση: 1 έτος
  • Ικανότητα: 20-200m3
  • Εφαρμογή: Ξύλινη ξήρανση
  • Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: Ξύλινος εξολκέας υγρασίας, ξύλινος μειωτής υγρασίας, αποξηραντική μηχανή ξυλείας
 

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετρος Αξία
Ικανότητα 20-200m3
Όνομα προϊόντων Υψηλός - στεγνωτήρας ξυλείας κατανάλωσης ποιοτικής χαμηλός ενέργειας
Εφαρμογή Ξύλινη ξήρανση
Τάση 220V/380V
Μέθοδος θέρμανσης Ζεστός αέρας
Μέγεθος Προσαρμοσμένος
Εξουσιοδότηση 1 έτος
Υλικό Αργίλιο
Σύστημα ελέγχου Αυτόματος
Κατανάλωση ισχύος Χαμηλός
Ξύλινο Dehydrator σύστημα Ναι
Αποξηραντική μηχανή ξυλείας Ναι
Ξύλινος μειωτής υγρασίας Ναι
 

Εφαρμογές:

Ξύλινος ξεραίνοντας εξοπλισμός τεχνολογίας ZQJ100

Αυτός ο ξύλινος ξεραίνοντας εξοπλισμός είναι κατάλληλος για όλα τα είδη ξύλων, ειδικά εκείνοι με την περιεκτικότητα σε υψηλή υγρασία. Είναι εξοπλισμένο με μια ισχυρή και αξιόπιστη μηχανή που σχεδιάζεται συγκεκριμένα για την ξύλινες μείωση και την αφυδάτωση υγρασίας. Η τάση είναι 220V/380V, η κατανάλωση ισχύος είναι μικρή, και έρχεται με μια ενός έτους εξουσιοδότηση.

Υιοθετεί ένα αυτόματο σύστημα ελέγχου και μπορεί να προσαρμοστεί σε μέγεθος. Ο ξύλινοι μειωτής υγρασίας και το όργανο ελέγχου υγρασίας είναι υπερβολικά ακριβείς, βοηθώντας να επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα ξήρανσης. Το ενσωματωμένο ξύλινο dehydrator σύστημα μπορεί αποτελεσματικά να μειώσει την περιεκτικότητα σε υγρασία του ξύλου, που βοηθά να το προστατεύσει από την καταστροφή από την υγρασία.

Ο ξύλινος ξεραίνοντας εξοπλισμός τεχνολογίας ZQJ100 είναι μια ιδανική επιλογή εάν ψάχνετε έναν αξιόπιστο και αποδοτικό ξύλινο μειωτή υγρασίας. Είναι εύκολο να χρησιμοποιήσει και να διατηρήσει, και θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τα υψηλότερα ποιοτικά αποτελέσματα με την ελάχιστη προσπάθεια.

 

Προσαρμογή:

Ο ξύλινος ξεραίνοντας εξοπλισμός τεχνολογίας είναι μια αξιόπιστη λύση για να μειώσει την περιεκτικότητα σε υγρασία του ξύλου σας. Αυτός ο προηγμένος ξύλινος μειωτής υγρασίας σχεδιάζεται με το αργίλιο εξαιρετικής ποιότητας για να εξασφαλίσει τη μέγιστη διάρκεια και τη μακράς διαρκείας απόδοση. Χαρακτηρίζει τη χαμηλής ισχύος κατανάλωση, το αυτόματο σύστημα ελέγχου και μια ενός έτους εξουσιοδότηση για τη συνολική ψυχική ηρεμία. Επιπλέον, μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάξει τις απαιτήσεις μεγέθους σας. Με αυτόν τον ξύλινο εξολκέα υγρασίας, μπορείτε εύκολα να μειώσετε την περιεκτικότητα σε υγρασία του ξύλου σας χωρίς οποιαδήποτε παρενόχληση.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Ξύλινες ξεραίνοντας τεχνική υποστήριξη και υπηρεσία εξοπλισμού

Παρέχουμε τη τεχνική υποστήριξη και τις υπηρεσίες για τον ξύλινο ξεραίνοντας εξοπλισμό μας. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας είναι διαθέσιμη στις ερωτήσεις απάντησης και παρέχει στη βοήθεια την εγκατάσταση, τη συντήρηση, την επισκευή, και την ανίχνευση μηχανικών βλαβών. Οι τεχνικοί υπηρεσιών μας μπορούν επίσης να συμβουλεψουν για τις καλύτερες μεθόδους χρήσης και προληπτικής συντήρησης.

Προσφέρουμε και την επιτόπια και μακρινή τεχνική υποστήριξη. Η μακρινή υποστήριξή μας περιλαμβάνει τα μακρινά διαγνωστικά, τη μακρινή εγκατάσταση λογισμικού, και τη μακρινή ανίχνευση μηχανικών βλαβών. Οι επιτόπιοι τεχνικοί μας μπορούν να παρέχουν στην εμπράγματη βοήθεια την εγκατάσταση και τις επισκευές.

Προσπαθούμε να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο της υπηρεσίας στους πελάτες μας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με. Είμαστε διαθέσιμο 24/7 και ανυπομονούμε να παρέχουμε σε σας την καλύτερη τεχνική υποστήριξη και την υπηρεσία πιθανή.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Συσκευασία και ναυτιλία του ξύλινου ξεραίνοντας εξοπλισμού

Ο ξύλινος ξεραίνοντας εξοπλισμός προσεκτικά και ασφαλώς συσκευάζεται προκειμένου να το προστατεύσει από την πιθανή ζημία κατά τη διάρκεια της διέλευσης. Τα υλικά συσκευασίας χρησιμοποιούμενα σχεδιάζονται για να εξασφαλίσουν συμμόρφωση με τα εφαρμόσιμα πρότυπα για τη συσκευασία και τη ναυτιλία του προϊόντος. Τα ξύλινα πλαίσια καλύπτονται με έναν προστατευτικό αφρό και τα μέρη μηχανών είναι τυλιγμένα στο περικάλυμμα φυσαλίδων και εξασφαλισμένα με την κολλητική ταινία. Ο εξοπλισμός τοποθετείται έπειτα σε ένα βαρέων καθηκόντων κουτί από χαρτόνι, το οποίο σφραγίζεται έπειτα και ονομάζεται με τη διεύθυνση του πελάτη.

Η συσκευασία στέλνεται έπειτα στη διεύθυνση του πελάτη με την επιλεγμένη μέθοδο ναυτιλίας. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει από τις διάφορες επιλογές όπως το επίγειο φορτίο, εναέρια μεταφορά, και να εκφράσει τη ναυτιλία. Ο πελάτης κρατιέται ενήμερος για την πρόοδο της αποστολής και του παρεχόμενη η καταδίωξη των πληροφοριών. Επάνω στην άφιξη, ο πελάτης καλείται να ελέγξει τη συσκευασία για οποιαδήποτε ζημία που υφίσταται κατά τη διάρκεια της ναυτιλίας. Εάν οποιαδήποτε ζημία βρίσκεται, ο πελάτης καλείται να έρθει σε επαφή με την επιχείρηση αμέσως.

 

FAQ:

Q1: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα του ξύλινου ξεραίνοντας εξοπλισμού;
Α1: Ο ξύλινος ξεραίνοντας εξοπλισμός κατασκευάζεται από την τεχνολογία.
Q2: Ποιος είναι ο πρότυπος αριθμός του ξύλινου ξεραίνοντας εξοπλισμού;
A2: Ο ξύλινος ξεραίνοντας εξοπλισμός είναι πρότυπος αριθμός ZQJ100.
Q3: Πού ο ξύλινος ξεραίνοντας εξοπλισμός κατασκευάζεται;
A3: Ο ξύλινος ξεραίνοντας εξοπλισμός κατασκευάζεται στην Κίνα.
Q4: Ποια είναι η ικανότητα του ξύλινου ξεραίνοντας εξοπλισμού;
A4: Η ικανότητα του ξύλινου ξεραίνοντας εξοπλισμού εξαρτάται από το μέγεθος των ξύλινων κομματιών. Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με για περισσότερες πληροφορίες.
Q5: Ποιους τύπους ξύλων μπορεί ο ξύλινος ξεραίνοντας εξοπλισμός να επεξεργαστεί;
A5: Ο ξύλινος ξεραίνοντας εξοπλισμός μπορεί να επεξεργαστεί τους διαφορετικούς τύπους ξύλων, συμπεριλαμβανομένου του μαλακού ξύλου και του σκληρού ξύλου. Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με για περισσότερες πληροφορίες.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Simon Tseng

Τηλ.:: +86-13666631966

Φαξ: 86-571-63734578

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα