Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η ξεραίνοντας Co. εξοπλισμού τεχνολογίας Hangzhou, ΕΠΕ (ξύλινο ίδρυμα επιστήμης και τεχνολογίας &Forestry πανεπιστημίου γεωργίας Zhejiang) είναι μια επιστημονική και τεχνολογική επιχείρηση φιαγμένη επάνω από διάφορους εσωτερικούς διάσημους εμπειρογνώμονες και καθηγητές. Τώρα η επιχείρηση (ίδρυμα) έχει έναν ακαδημαϊκό κινεζικής ακαδημίας της εφαρμοσμένης μηχανικής, 6 καθηγητών, 15 αναπληρωτών καθηγητών και των ανώτερων μηχανικών. Είναι κύριο επίσης του προηγμένου εξοπλισμού παραγωγής, της πολλαπλάσιας λειτουργικής μέτρησης και του οργάνου και του εξοπλισμού δοκιμής. Η επιχείρηση διαχειρίζεται κυρίως τις τεχνολογικές διαβουλεύσεις, σχέδιο τεχνολογίας της ξύλινης εφαρμοσμένης μηχανικής, της Ε&Α της νέας τεχνολογίας και των νέων προϊόντων καθώς επίσης και του σχεδίου και της κατασκευής των μηχανημάτων ξυλουργικής. Μερικά κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προϊόντα έχουν αναπτυχθεί όπως ο ξύλινος ξεραίνοντας εξοπλισμός και το θερμο εργοστάσιο επεξεργασίας κ.λπ. Ο ξύλινος ξεραίνοντας εξοπλισμός μας όχι μόνο χρησιμοποιείται σε όλη την Κίνα, αλλά και εξάγεται στην Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, την Αφρική, κ.λπ. Η επιχείρηση (ίδρυμα) έχει κερδίσει το βραβείο προόδου στην επιστήμη και την τεχνολογία που απονέμονται από την κυβέρνηση της επαρχίας Zhejiang και το τμήμα δασονομίας επαρχίας Zhejiang. Η επιχείρηση τεχνολογίας είναι ενεργός στις δραστηριότητες φιλανθρωπίας, και υπάρχει ένα ίδρυμα υποτροφιών που υποστηρίζεται από την επιχείρηση τεχνολογίας στο πανεπιστήμιο Zhejiang Agriculture&Forestry
 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η τεχνολογία Hangzhou που ξεραίνει τη Co. Equioment, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2002, από την αρχή της καθιέρωσης ήταν δεσμευμένος στην παροχή των πελατών υψηλό - ποιοτικά προϊόντα, με μια καλή φήμη για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη πολλών εσωτερικών και υπερπόντιων αγοραστών, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για τις καλύτερες εξυπηρετήσεις πελατών μας.

Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Τεχνολογία

Αριθμός Υπαλλήλων : >50-100

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2002

Εξαγωγή pc : 40% - 50%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις