Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΤμήματα κλιβάνων

Τυποποιημένο σύστημα ελέγχου δύο των Δελφών τμημάτων κλιβάνων CE σημεία δοκιμής EMC

Πιστοποίηση
Κίνα Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έχουμε εγκαταστήσει περισσότερους από 10 κλιβάνους από το 2011, και ικανοποιούμε με τους κλιβάνους που παρέχονται με την ξήρανση τεχνολογίας. Γενικός διευθυντής NTP, Αυστραλία

—— Vince Corlett

Είμαι Online Chat Now

Τυποποιημένο σύστημα ελέγχου δύο των Δελφών τμημάτων κλιβάνων CE σημεία δοκιμής EMC

Τυποποιημένο σύστημα ελέγχου δύο των Δελφών τμημάτων κλιβάνων CE σημεία δοκιμής EMC
Τυποποιημένο σύστημα ελέγχου δύο των Δελφών τμημάτων κλιβάνων CE σημεία δοκιμής EMC

Μεγάλες Εικόνας :  Τυποποιημένο σύστημα ελέγχου δύο των Δελφών τμημάτων κλιβάνων CE σημεία δοκιμής EMC

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Ιταλία
Μάρκα: Logica
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Δελφοί
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: μέσα σε 10 ημέρες μετά από την παραλαβή της κατάθεσης
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100 sets.month

Τυποποιημένο σύστημα ελέγχου δύο των Δελφών τμημάτων κλιβάνων CE σημεία δοκιμής EMC

περιγραφή
Σημεία δοκιμής EMC: 2 Σημείο θερμοκρασίας: 2
Ξύλινο σημείο δοκιμής περιεκτικότητας σε υγρασία: 6-12
Υψηλό φως:

στοιχείο θέρμανσης κλιβάνων

,

μέρη μοντέλων ζωγράφου κλιβάνων

,

Τυποποιημένα τμήματα κλιβάνων CE

Σύστημα ελέγχου των Δελφών για τον ξύλινο ξεραίνοντας εξοπλισμό

 

Το ενδιάμεσο με τον χρήστη, βασισμένο σε μια γραφική επίδειξη LCD που έχει μια πολύ καλή αναγνωσιμότητα, επιτρέπει μια εύκολη οργάνωση επίσης στους μη ειδικευμένους χρήστες, επειδή όλη η ρύθμιση γίνεται μέσω της μόνος-εξήγησης των επιλογών και η πρόσβαση στις περισσότερες προηγμένες τοποθετήσεις λαμβάνεται μόνο μέσω των εθισμένων επιλογών, που διαιρούνται από αυτές ο συνηθέστερα χρησιμοποιούμενες. Για να βελτιώσει περαιτέρω τη φιλική διεπαφή των ΔΕΛΦΩΝ, επίσης για αυτό το πρότυπο έχει υιοθετηθεί το σύστημα iButton®, μια χρήσιμη μέθοδος, βασισμένη στα «ευφυή κουμπιά» που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σώσουν και να υπενθυμίσουν τα προγράμματα ξήρανσης (εκτός από την εσωτερική μνήμη), για να προστατεύσουν την οργάνωση ελεγκτών από τους εξουσιοδοτημένους ανθρώπους και για να αναβαθμίσουν το λογισμικό ελεγκτών. Διάσωση ένα πρόγραμμα ξήρανσης σε ένα iButton, καθένα μπορεί να αρχίσει έναν ξεραίνοντας κύκλο, απλά με την τοποθέτηση του κουμπιού στον εθισμένο αναγνώστη. Η ίδια λύση μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να διατάξει στο κέντρο βοήθειάς σας ένα πρόγραμμα ξήρανσης έτοιμο να χρησιμοποιήσει, χωρίς ανάγκη να εισαγάγει το με το χέρι στον ελεγκτή, ή να μεταφέρει ένα πρόγραμμα από έναν ελεγκτή σε ένας άλλος ένας. Προφανώς υπάρχουν επίσης πολλά τυποποιημένα προγράμματα (πάνω από 80) έτοιμα να χρησιμοποιήσουν για πολλές ξύλινες ουσίες, recallable από εθισμένες επιλογές, χρήσιμα για τους χρήστες χωρίς ιδιαίτερες ανάγκες ή για τους αρχαρίους. Οι ΔΕΛΦΟΙ παρέχονται LG25, ο νέος ενισχυτής ελέγχων LogicaH&S.

 

Χάρι σε διάφορες νέες λύσεις (μεταξύ τους μέτρα με την εναλλάσσομαι μεταβλητή τάσης (VAV) με την υγρασία ξυλείας, το ψηφιακό φίλτρο για την απόρριψη θορύβου ανεφοδιασμού κεντρικών αγωγών (MNR)), αυτή η συσκευή βεβαιώνει τη μέγιστη αξιοπιστία μαζί με την καλύτερη εξωτερική απόρριψη θορύβου. Ο ενισχυτής έρχεται σε μια σφραγισμένη περίπτωση αλουμινίου (IP65), και πλήρης με τις καλωδιώσεις για τα κιβώτια ελέγχων μέσα στον κλίβανο που γίνεται με προστατευμένος και μονωμένος Teflon® καλώδια. Τα κιβώτια ελέγχων γίνονται χρησιμοποιώντας τις ερμητικές περιπτώσεις πολυανθράκων, βεβαιώνοντας μια καλή προστασία ενάντια στη σκόνη στην εσωτερική πλευρά τους, ένα πρόβλημα από έχει επιπτώσεις στα μέτρα πολλών ανταγωνιστικών systems.DELPHI επιτρέπει μια πολύ εύκαμπτη διαχείριση του ξεραίνοντας κύκλου, ευχαριστεί στη φάση ξήρανσης που μπορεί να διαιρεθεί σε μέχρι 8 βήματα, με τις προοδευτικές μεταβάσεις του κλίματος κλιβάνων από το βήμα στο βήμα. Κάθε βήμα μπορεί να καθοριστεί από την κλίση, την αξία EMC ή τη διάρκεια. Μια τόσο υψηλή ευελιξία επιτρέπει στους Δελφούς για να χρησιμοποιηθεί επίσης για τη θερμική επεξεργασία που απαιτείται από τα φυτοϋγειονομικά μέτρα. Οι ΔΕΛΦΟΙ είναι βασισμένοι στο σύστημα κίνησης λεωφορείων ΚΛΙΒΑΝΩΝ που το καθιστά συμβατό με όλους τους αισθητήρες/τους ενεργοποιητές για τους στεγνωτήρες κλιβάνων σήμερα διαθέσιμους και για να αναπτυχθεί στο επόμενο μέλλον, έτσι είναι κατάλληλοι για τις μελλοντικές βελτιώσεις. Επιπλέον έρχεται με μια τμηματική διεπαφή (διπλό πρότυπο - RS232 + RS485) χρήσιμη να το συνδέσει με ένα κύριο PC (που χρησιμοποιεί το WoodWizard 2 λογισμικό). Ο ελεγκτής των ΔΕΛΦΩΝ είναι παρεχόμενη διάσπαση σε δύο πολύ μικρά μέρη: η ενότητα απεικόνισης και η ενότητα δύναμης. Με αυτήν την λύση η ενότητα απεικόνισης μπορεί να εγκατασταθεί στο μέτωπο - επιτροπή του τηλεφωνικού κέντρου ενώ η ενότητα δύναμης μπορεί να εγκατασταθεί άμεσα μέσα σε την, για μια πολύ καθαρή καλωδίωση η σύνδεση μεταξύ των ενοτήτων γίνεται με ένα ενιαίο προσυναρμολογημένο καλώδιο.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Simon Tseng

Τηλ.:: +86-13666631966

Φαξ: 86-571-63734578

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα