Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΞύλινος ξεραίνοντας εξοπλισμός

Όλος ξεραίνοντας εξοπλισμός ξυλείας αργιλίου ο πλήρως αυτόματος για την ξήρανση σκληρού ξύλου και μαλακού ξύλου

Πιστοποίηση
Κίνα Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έχουμε εγκαταστήσει περισσότερους από 10 κλιβάνους από το 2011, και ικανοποιούμε με τους κλιβάνους που παρέχονται με την ξήρανση τεχνολογίας. Γενικός διευθυντής NTP, Αυστραλία

—— Vince Corlett

Είμαι Online Chat Now

Όλος ξεραίνοντας εξοπλισμός ξυλείας αργιλίου ο πλήρως αυτόματος για την ξήρανση σκληρού ξύλου και μαλακού ξύλου

Όλος ξεραίνοντας εξοπλισμός ξυλείας αργιλίου ο πλήρως αυτόματος για την ξήρανση σκληρού ξύλου και μαλακού ξύλου
Όλος ξεραίνοντας εξοπλισμός ξυλείας αργιλίου ο πλήρως αυτόματος για την ξήρανση σκληρού ξύλου και μαλακού ξύλου

Μεγάλες Εικόνας :  Όλος ξεραίνοντας εξοπλισμός ξυλείας αργιλίου ο πλήρως αυτόματος για την ξήρανση σκληρού ξύλου και μαλακού ξύλου

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: TECH
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: ZQJ/RSJ/RYJ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία Seaworth
Χρόνος παράδοσης: 30-60days
Δυνατότητα προσφοράς: 50 σύνολα/μήνας

Όλος ξεραίνοντας εξοπλισμός ξυλείας αργιλίου ο πλήρως αυτόματος για την ξήρανση σκληρού ξύλου και μαλακού ξύλου

περιγραφή
Υλικά: Αργίλιο και ανοξείδωτο Τρόπος ελέγχου: Πλήρως αυτόματος
Μέσα μεταφοράς θερμότητας: Ατμός/ζεστό νερό/θερμικό έλαιο Humidification syste: Κρύο νερό ατμού
Υψηλό φως:

ξύλινες ξεραίνοντας εξαρτήσεις κλιβάνων

,

βιομηχανικοί ξύλινοι στεγνωτήρες

,

στεγνωτήρες κλιβάνων αργιλίου για την ξυλεία

Όλος ξεραίνοντας εξοπλισμός ξυλείας αργιλίου ο πλήρως αυτόματος για την ξήρανση σκληρού ξύλου και μαλακού ξύλου

 

PATICULAR ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

         

1. ΦΕΡΟΥΣΑ ΔΟΜΗ

Η δομή του κλιβάνου αποτελείται εντελώς από το ειδικό κράμα αργιλίου AW6063. Όλες οι ακτίνες, τα σχεδιαγράμματα, και η δομή εκμετάλλευσης στεγών καθώς επίσης και αέρας-ενισχύοντας έχουν την υψηλή αντίσταση στη διάβρωση, οι οποίες είναι του Ι, του U, Λ & Γ.

Η πλήρης δομή είναι αυτοφερόμενη και τοποθετείται προς ένα συγκεκριμένο ίδρυμα βάσεων που χρησιμοποιεί τους βαρέων καθηκόντων γόμφους ανοξείδωτου.

Τα συνδέοντας υλικά, μπουλόνια, &washer καρυδιών αποτελούνται από το ανοξείδωτο. Η προσφερθείσα φέρουσα δομή μπορεί να αντέξει την πίεση 150kg/m2 του φορτίου χιονιού και του φορτίου αέρα 120km/h.

 

Z1.jpg

 

2. ΚΆΛΥΨΗ ΚΛΙΒΑΝΩΝ CASSETES ΚΑΙ ΣΎΣΤΗΜΑ ΜΌΝΩΣΗΣ

Το σύστημα μόνωσης θερμότητας αποτελείται από τις κασέτα-επιτροπές αργιλίου του κράματος με θερμική μόνωση μαλλιού βράχου υψηλής πυκνότητας την άφλεκτη του πάχους 120mm, η πυκνότητα του μαλλιού βράχου είναι 55kg/m3, το οποίο είναι υψηλότερο από αυτό του φίμπεργκλας. Υπάρχει μια κλίση στη στέγη, αποφεύγοντας τη συσσώρευση της βροχής ή του χιονιού στη στέγη. Ο τοίχος κλιβάνων είναι εξωτερικά και εσωτερικά αντιμετωπισμένος ζαρώστε τα αποτυπωμένα σε ανάγλυφο φύλλα αργιλίου με ένα κοκκοποιημένο τέρμα 1,1 χιλ. Οι κασέτες οι ίδιοι τοποθετούνται ειδικά με υποστηριγμένη του πιάτου αργιλίου μεταξύ των στηλών της συμπεριφοράς της δομής. Το υψηλής θερμοκρασίας καλαφάτισμα μεταξύ των κασετών προστατεύει τους τοίχους από τη μεταφορά θερμότητας. Το καλαφάτισμα εφαρμόζεται σε οποιεσδήποτε ενώσεις κασετών.

Η θερμική σταθερά της διαπερατότητας σακακιών είναι k=0.45w/m-2.k-1. Αυτό οφείλεται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κατασκευής των τοίχων. Είναι απολύτως πυρίμαχοι δεν απορροφούν την υγρασία, εγγμένος τη σταθερή λειτουργία.

 

3. ΠΟΡΤΑ ΚΛΙΒΑΝΩΝ

Η ανύψωση – σχεδιάγραμμα δομών πορτών αργιλίου ολίσθησης εύρωστο. Το ειδικό αυλάκι όπου η ισχυρή λαστιχένια σφραγίδα εγκαθίσταται παρέχει τη βέλτιστη σκλήρυνση παράλληλα με το doorframe. Ο τοίχος πορτών κλιβάνων είναι της ίδιας κατασκευής με τους τοίχους κλιβάνων και στεγών που χρησιμοποιούν τη μόνωση μαλλιού βράχου 120mm. Το κλείνοντας σύστημα είναι εξοπλισμένο με τα διευθετήσιμα αντίστοιχα που επιτρέπουν την ακριβή προσκόλληση της πόρτας στη δομή κλιβάνων. Τα κατώτατα διαχωριστικά χαρακτηρίζουν τους νάυλον κυλίνδρους στις βαρέων καθηκόντων ανοξείδωτες καρφίτσες

    

Z2.jpgz3.jpg

 

4. ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΠΟΡΤΩΝ ΚΛΙΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ

Το σχέδιο μεταφορών μονοτρόχιων σιδηροδρόμων ακτίνων τεχνολογίας I πραγματοποιεί την απεριόριστη μετακίνηση της πόρτας που κρεμά κάθετα στην αυξημένη θέση της. Οι ρόδες μεταφορών είναι σφραγισμένος ένσφαιρος τριβέας σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Z5.jpg

 

5. ΠΟΡΤΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ

Η πόρτα επιθεώρησης συμπεριλαμβάνεται και είναι ανοίγματος 1500×600 χιλ.

με τη μόνωση μαλλιού βράχου 120mm.

Είναι εξοπλισμένο με μια λαβή ασφάλειας, εύκολη να ανοίξει και να κλείσει.

Η πόρτα επιθεώρησης θα τοποθετηθεί στον οπίσθιο τοίχο.

Z6.jpg

 

6. ΨΕΥΔΟΡΟΦΗ

Η αίθουσα διαιρείται με το ενδιάμεσο ανώτατο όριο αργιλίου σε τμήμα τεχνολογίας όπου όλα τα τεχνικά στοιχεία βρίσκονται και ένα ξεραίνοντας τμήμα όπου η ξυλεία για να είναι ξηρά τοποθετείται. Το ενδιάμεσο ανώτατο όριο τοποθετείται στο χαμηλότερο μέρος των ακτίνων αιθουσών και αποτελείται από τα ζαρωμένα φύλλα σχεδιαγράμματος thickness1.1 χιλ. εξασφαλίζοντας την ομαλή ροή αέρα.

Z7.jpg

 

 

7 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ & ΜΗΧΑΝΕΣ

Ο εξαερισμός αέρα παρέχεται από τους αντιστρέψιμους μέσους ανεμιστήρες πίεσης το επίπεδο υψηλής επίδοσης που εγκαθίσταται σε κάθε αίθουσα επάνω από την ψευδοροφή της αίθουσας. Οι ανεμιστήρες μπορούν να αποδώσουν με την ίδιες αποδοτικότητα και την ικανότητα προς τις δύο κατευθύνσεις και σε οποιοδήποτε ποσοστό επαναστάσεων. Κάθε ανεμιστήρας έχει 6 ταλαντεμένος λεπίδες αργιλίου με την τέλεια συμμετρική μορφή. Τα στροφεία ανεμιστήρων φ800 χιλ. αργιλίου καθορίζονται άμεσα προς τον άξονα των ειδικά σχεδιασμένων μηχανών. Οι μηχανές είναι tropically μονωμένες για να αντισταθούν σε υψηλής θερμοκρασίας (IP55) και για να εργαστούν χωρίς κανένα πρόβλημα στα περιβάλλοντα που φθάνουν σε 100% της περιεκτικότητας σε υγρασία

 

Z8.jpg

 

8 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Τα στοιχεία θέρμανσης χρησιμοποιούν το πτερύγιο αργιλίου που στηρίζεται στο σωλήνα ανοξείδωτου. Οι σπείρες ανταλλακτών θερμότητας βρίσκονται κάθετα από πάνω. Όλη η διοχέτευση με σωλήνες από τους συλλέκτες για τις σπείρες ανταλλακτών θερμότητας μέχρι τις φλάντζες από τους κλιβάνους γίνεται στο ανοξείδωτο. Η παραγωγή θερμότητας σχεδιάζεται για την υψηλότερη ζήτηση.

 

Z9.jpg

 

 

9. ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΑΕΡΑ EXCHANG

Το σύστημα εξαερισμού και αναρρόφησης των διεξόδων αποτελείται από το υλικό αργιλίου. Οι διέξοδοι χρησιμοποιούν την πίεση και τις κενές ζώνες που παράγονται μέσα στην αίθουσα που αποφεύγει τη χρήση των πρόσθετων ανεμιστήρων. Ολόκληρο το σύστημα των διεξόδων λειτουργεί ταυτόχρονα. Σε αυτήν την προσφορά η καπνοδόχος παρέχεται στο ανώτατο όριο αιθουσών. Οι διέξοδοι είναι θετικό άνοιγμα και κλείσιμο.

z11.jpgz10.jpg

 

 

10. ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

 

Ο πίνακας είναι η μορφωματική επιτροπή που συναντά τα διεθνή πρότυπα σχετικά με την κατηγορία IP55 προστασίας. Τα λειτουργούντα ξεραίνοντας συστατικά τοποθετούνται στον ηλεκτρικό πίνακα. (Διακόπτες, ηλεκτρονόμοι, που λιώνουν κ.λπ.)

 

11. ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ HOLZMEISTER M800B ΞΗΡΑΝΣΗΣ (ΔΕΛΦΟΊ)

Κάθε μονάδα είναι εξοπλισμένη με:

6 PC των ελέγχων για να ανιχνεύσει την ξύλινη υγρασία

2 PC του μετώπου και της πλάτης σταθμών EMC/για τον έλεγχο κλίματος

Είναι βασισμένος στο LCD αυτόματος ελεγκτής κλιβάνων. Ο ξηρότερος ελεγκτής ΔΕΛΦΟΙ κλιβάνων είναι βασισμένος στην πιό προηγμένη ηλεκτρονική τεχνολογία σήμερα διαθέσιμη και περιλαμβάνει όλες τις καλύτερες λύσεις ότι LOGICA H&S έχει αναπτυχθεί σε πάνω από δέκα έτη εμπειρίας στα ξεραίνοντας συστήματα ελέγχου ξυλείας.

Το νέο ενδιάμεσο με τον χρήστη, βασισμένο σε μια γραφική επίδειξη LCD που έχει μια πολύ καλή αναγνωσιμότητα, επιτρέπει μια εύκολη οργάνωση επίσης στους μη ειδικευμένους χρήστες, επειδή όλη η ρύθμιση γίνεται μέσω της μόνος-εξήγησης των επιλογών και της πρόσβασης στις περισσότερες προηγμένες επιλογές, που διαιρούνται από αυτές ο συνηθέστερα χρησιμοποιούμενες.

 

.z12.jpg

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Simon Tseng

Τηλ.:: +86-13666631966

Φαξ: 86-571-63734578

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα