Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΞύλινος ξεραίνοντας εξοπλισμός

Πυρίμαχοι βιομηχανικοί ξύλινοι στεγνωτήρες, μικρό ξύλινο ξηρό σύστημα μόνωσης θερμότητας κλιβάνων

Πιστοποίηση
Κίνα Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έχουμε εγκαταστήσει περισσότερους από 10 κλιβάνους από το 2011, και ικανοποιούμε με τους κλιβάνους που παρέχονται με την ξήρανση τεχνολογίας. Γενικός διευθυντής NTP, Αυστραλία

—— Vince Corlett

Είμαι Online Chat Now

Πυρίμαχοι βιομηχανικοί ξύλινοι στεγνωτήρες, μικρό ξύλινο ξηρό σύστημα μόνωσης θερμότητας κλιβάνων

Πυρίμαχοι βιομηχανικοί ξύλινοι στεγνωτήρες, μικρό ξύλινο ξηρό σύστημα μόνωσης θερμότητας κλιβάνων
Πυρίμαχοι βιομηχανικοί ξύλινοι στεγνωτήρες, μικρό ξύλινο ξηρό σύστημα μόνωσης θερμότητας κλιβάνων Πυρίμαχοι βιομηχανικοί ξύλινοι στεγνωτήρες, μικρό ξύλινο ξηρό σύστημα μόνωσης θερμότητας κλιβάνων

Μεγάλες Εικόνας :  Πυρίμαχοι βιομηχανικοί ξύλινοι στεγνωτήρες, μικρό ξύλινο ξηρό σύστημα μόνωσης θερμότητας κλιβάνων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: TECH
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: ZQJ/RSJ/RYJ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία Seaworth
Χρόνος παράδοσης: 30-60days
Δυνατότητα προσφοράς: 50 σύνολα/μήνας

Πυρίμαχοι βιομηχανικοί ξύλινοι στεγνωτήρες, μικρό ξύλινο ξηρό σύστημα μόνωσης θερμότητας κλιβάνων

περιγραφή
Υλικά: Αργίλιο και ανοξείδωτο Τρόπος ελέγχου: Πλήρως αυτόματος
Μέσα μεταφοράς θερμότητας: Ατμός/ζεστό νερό/θερμικό έλαιο Humidification syste: Κρύο νερό ατμού
Χώρα προέλευσης: Κίνα Εξουσιοδότηση: ένα έτος
Υψηλό φως:

ξύλινος ξεραίνοντας εξοπλισμός κλιβάνων

,

βιομηχανικοί ξύλινοι στεγνωτήρες

,

Πλήρως αυτόματοι βιομηχανικοί ξύλινοι στεγνωτήρες

Όλος στεγνωτήρας ξυλείας αργιλίου ο πλήρως αυτόματος για την ξήρανση σκληρού ξύλου και μαλακού ξύλου

 

PATICULAR ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

         

1. ΦΕΡΟΥΣΑ ΔΟΜΗ

Η δομή του κλιβάνου αποτελείται εντελώς από το ειδικό κράμα αργιλίου AW6063. Όλες οι ακτίνες, τα σχεδιαγράμματα, και η δομή εκμετάλλευσης στεγών καθώς επίσης και αέρας-ενισχύοντας έχουν την υψηλή αντίσταση στη διάβρωση, οι οποίες είναι του Ι, του U, Λ & Γ.

Η πλήρης δομή είναι αυτοφερόμενη και τοποθετείται προς ένα συγκεκριμένο ίδρυμα βάσεων που χρησιμοποιεί τους βαρέων καθηκόντων γόμφους ανοξείδωτου.

Τα συνδέοντας υλικά, μπουλόνια, &washer καρυδιών αποτελούνται από το ανοξείδωτο. Η προσφερθείσα φέρουσα δομή μπορεί να αντέξει την πίεση 150kg/m2 του φορτίου χιονιού και του φορτίου αέρα 120km/h.

 

Z1.jpg

 

2. ΚΆΛΥΨΗ ΚΛΙΒΑΝΩΝ CASSETES ΚΑΙ ΣΎΣΤΗΜΑ ΜΌΝΩΣΗΣ

Το σύστημα μόνωσης θερμότητας αποτελείται από τις κασέτα-επιτροπές αργιλίου του κράματος με θερμική μόνωση μαλλιού βράχου υψηλής πυκνότητας την άφλεκτη του πάχους 120mm, η πυκνότητα του μαλλιού βράχου είναι 55kg/m3, το οποίο είναι υψηλότερο από αυτό του φίμπεργκλας. Υπάρχει μια κλίση στη στέγη, αποφεύγοντας τη συσσώρευση της βροχής ή του χιονιού στη στέγη. Ο τοίχος κλιβάνων είναι εξωτερικά και εσωτερικά αντιμετωπισμένος ζαρώστε τα αποτυπωμένα σε ανάγλυφο φύλλα αργιλίου με ένα κοκκοποιημένο τέρμα 1,1 χιλ. Οι κασέτες οι ίδιοι τοποθετούνται ειδικά με υποστηριγμένη του πιάτου αργιλίου μεταξύ των στηλών της συμπεριφοράς της δομής. Το υψηλής θερμοκρασίας καλαφάτισμα μεταξύ των κασετών προστατεύει τους τοίχους από τη μεταφορά θερμότητας. Το καλαφάτισμα εφαρμόζεται σε οποιεσδήποτε ενώσεις κασετών.

Η θερμική σταθερά της διαπερατότητας σακακιών είναι k=0.45w/m-2.k-1. Αυτό οφείλεται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κατασκευής των τοίχων. Είναι απολύτως πυρίμαχοι δεν απορροφούν την υγρασία, εγγμένος τη σταθερή λειτουργία.

 

3. ΠΟΡΤΑ ΚΛΙΒΑΝΩΝ

Η ανύψωση – σχεδιάγραμμα δομών πορτών αργιλίου ολίσθησης εύρωστο. Το ειδικό αυλάκι όπου η ισχυρή λαστιχένια σφραγίδα εγκαθίσταται παρέχει τη βέλτιστη σκλήρυνση παράλληλα με το doorframe. Ο τοίχος πορτών κλιβάνων είναι της ίδιας κατασκευής με τους τοίχους κλιβάνων και στεγών που χρησιμοποιούν τη μόνωση μαλλιού βράχου 120mm. Το κλείνοντας σύστημα είναι εξοπλισμένο με τα διευθετήσιμα αντίστοιχα που επιτρέπουν την ακριβή προσκόλληση της πόρτας στη δομή κλιβάνων. Τα κατώτατα διαχωριστικά χαρακτηρίζουν τους νάυλον κυλίνδρους στις βαρέων καθηκόντων ανοξείδωτες καρφίτσες

    

Z2.jpgz3.jpg

 

4. ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΠΟΡΤΩΝ ΚΛΙΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ

Το σχέδιο μεταφορών μονοτρόχιων σιδηροδρόμων ακτίνων τεχνολογίας I πραγματοποιεί την απεριόριστη μετακίνηση της πόρτας που κρεμά κάθετα στην αυξημένη θέση της. Οι ρόδες μεταφορών είναι σφραγισμένος ένσφαιρος τριβέας σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Z5.jpg

 

5. ΠΟΡΤΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ

Η πόρτα επιθεώρησης συμπεριλαμβάνεται και είναι ανοίγματος 1500×600 χιλ.

με τη μόνωση μαλλιού βράχου 120mm.

Είναι εξοπλισμένο με μια λαβή ασφάλειας, εύκολη να ανοίξει και να κλείσει.

Η πόρτα επιθεώρησης θα τοποθετηθεί στον οπίσθιο τοίχο.

Z6.jpg

 

6. ΨΕΥΔΟΡΟΦΗ

Η αίθουσα διαιρείται με το ενδιάμεσο ανώτατο όριο αργιλίου σε τμήμα τεχνολογίας όπου όλα τα τεχνικά στοιχεία βρίσκονται και ένα ξεραίνοντας τμήμα όπου η ξυλεία για να είναι ξηρά τοποθετείται. Το ενδιάμεσο ανώτατο όριο τοποθετείται στο χαμηλότερο μέρος των ακτίνων αιθουσών και αποτελείται από τα ζαρωμένα φύλλα σχεδιαγράμματος thickness1.1 χιλ. εξασφαλίζοντας την ομαλή ροή αέρα.

Z7.jpg

 

 

7 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ & ΜΗΧΑΝΕΣ

Ο εξαερισμός αέρα παρέχεται από τους αντιστρέψιμους μέσους ανεμιστήρες πίεσης το επίπεδο υψηλής επίδοσης που εγκαθίσταται σε κάθε αίθουσα επάνω από την ψευδοροφή της αίθουσας. Οι ανεμιστήρες μπορούν να αποδώσουν με την ίδιες αποδοτικότητα και την ικανότητα προς τις δύο κατευθύνσεις και σε οποιοδήποτε ποσοστό επαναστάσεων. Κάθε ανεμιστήρας έχει 6 ταλαντεμένος λεπίδες αργιλίου με την τέλεια συμμετρική μορφή. Τα στροφεία ανεμιστήρων φ800 χιλ. αργιλίου καθορίζονται άμεσα προς τον άξονα των ειδικά σχεδιασμένων μηχανών. Οι μηχανές είναι tropically μονωμένες για να αντισταθούν σε υψηλής θερμοκρασίας (IP55) και για να εργαστούν χωρίς κανένα πρόβλημα στα περιβάλλοντα που φθάνουν σε 100% της περιεκτικότητας σε υγρασία

 

Z8.jpg

 

8 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Τα στοιχεία θέρμανσης χρησιμοποιούν το πτερύγιο αργιλίου που στηρίζεται στο σωλήνα ανοξείδωτου. Οι σπείρες ανταλλακτών θερμότητας βρίσκονται κάθετα από πάνω. Όλη η διοχέτευση με σωλήνες από τους συλλέκτες για τις σπείρες ανταλλακτών θερμότητας μέχρι τις φλάντζες από τους κλιβάνους γίνεται στο ανοξείδωτο. Η παραγωγή θερμότητας σχεδιάζεται για την υψηλότερη ζήτηση.

 

Z9.jpg

 

 

9. ΤΟ ΣΎΣΤΗΜΑ ΑΕΡΑ EXCHANG

Το σύστημα εξαερισμού και αναρρόφησης των διεξόδων αποτελείται από το υλικό αργιλίου. Οι διέξοδοι χρησιμοποιούν την πίεση και τις κενές ζώνες που παράγονται μέσα στην αίθουσα που αποφεύγει τη χρήση των πρόσθετων ανεμιστήρων. Ολόκληρο το σύστημα των διεξόδων λειτουργεί ταυτόχρονα. Σε αυτήν την προσφορά η καπνοδόχος παρέχεται στο ανώτατο όριο αιθουσών. Οι διέξοδοι είναι θετικό άνοιγμα και κλείσιμο.

z11.jpgz10.jpg

 

 

10. ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

 

Ο πίνακας είναι η μορφωματική επιτροπή που συναντά τα διεθνή πρότυπα σχετικά με την κατηγορία IP55 προστασίας. Τα λειτουργούντα ξεραίνοντας συστατικά τοποθετούνται στον ηλεκτρικό πίνακα. (Διακόπτες, ηλεκτρονόμοι, που λιώνουν κ.λπ.)

 

11. ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ HOLZMEISTER M800B ΞΗΡΑΝΣΗΣ (ΔΕΛΦΟΊ)

Κάθε μονάδα είναι εξοπλισμένη με:

6 PC των ελέγχων για να ανιχνεύσει την ξύλινη υγρασία

2 PC του μετώπου και της πλάτης σταθμών EMC/για τον έλεγχο κλίματος

Είναι βασισμένος στο LCD αυτόματος ελεγκτής κλιβάνων. Ο ξηρότερος ελεγκτής ΔΕΛΦΟΙ κλιβάνων είναι βασισμένος στην πιό προηγμένη ηλεκτρονική τεχνολογία σήμερα διαθέσιμη και περιλαμβάνει όλες τις καλύτερες λύσεις ότι LOGICA H&S έχει αναπτυχθεί σε πάνω από δέκα έτη εμπειρίας στα ξεραίνοντας συστήματα ελέγχου ξυλείας.

Το νέο ενδιάμεσο με τον χρήστη, βασισμένο σε μια γραφική επίδειξη LCD που έχει μια πολύ καλή αναγνωσιμότητα, επιτρέπει μια εύκολη οργάνωση επίσης στους μη ειδικευμένους χρήστες, επειδή όλη η ρύθμιση γίνεται μέσω της μόνος-εξήγησης των επιλογών και της πρόσβασης στις περισσότερες προηγμένες επιλογές, που διαιρούνται από αυτές ο συνηθέστερα χρησιμοποιούμενες.

 

.z12.jpg

 

Λειτουργικό διάγραμμα:

 

 

Πυρίμαχοι βιομηχανικοί ξύλινοι στεγνωτήρες, μικρό ξύλινο ξηρό σύστημα μόνωσης θερμότητας κλιβάνων 11

 

Τι ο κλίβανος ξεραίνει; Ο συλλογισμός πίσω από την ξήρανση του ξύλου

Κλίβανος μύλων ξυλείας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ξήρανση κλιβάνων είναι μια συνήθης πρακτική στους ξύλινους μύλους παραγωγής και χρησιμεύει να φέρει αποτελεσματικά τα πράσινα επίπεδα υγρασίας ξυλείας κάτω στα «εφαρμόσιμα» ικανοποιημένα επίπεδα σειρά-υγρασίας που δεν θα τελειώσουν στη μυριάδα των προβλημάτων που μπορεί να προκληθεί από τα υπερβολικά επίπεδα υγρασίας στο ξύλο.

Αυτά τα προβλήματα περιλαμβάνουν τη στρέβλωση και το στρίψιμο στη διαστατική ξυλεία, τη δέσμευση ή το λάκτισμα κατά τη διάρκεια της κατεργασίας, το κούμπωμα ή τη στέψη σε ένα εγκατεστημένο ξύλινο πάτωμα, και τις συγκολλητικές αποτυχίες τελειωμένος - προϊόντα.

Τα υγρασία-σχετικά προβλήματα μπορούν να κοστίσουν εκατομμύρια των δολαρίων στις ζημίες κάθε χρόνο. Η ξήρανση κλιβάνων είναι ένα πρώτο βήμα να φέρει όλα τα ξύλινα προϊόντα στα επίπεδα περιεκτικότητας σε υγρασία (MC) που υπόκεινται στην ελάχιστη υγρασία-σχετική ζημία.

Η διαδικασία ξήρανσης κλιβάνων

Ξυλεία και κούτσουραΌταν τα δέντρα καταρρίπτονται και παρουσιάζονται σε έναν μύλο ξυλείας, το πρώτο βήμα είναι συνήθως να αποβιβαστούν και να ταξινομηθούν τα κούτσουρα από τα είδη, μέγεθος ή από την τελική χρήση. Τα κούτσουρα που προορίζονται για το ξύλινο δάπεδο, παραδείγματος χάριν, πριονίζονται έπειτα στους τραχιούς πίνακες των απαραίτητων διαστάσεων. Αυτοί ακονίζονται συχνά ή τακτοποιούνται για το μήκος προτού να ξηροί.

Η ξήρανση μπορεί να γίνει είτε αεροπορικώς είτε από τους κλιβάνους, οι οποίοι χρησιμοποιούν τον κυκλοφορώντας θερμαμένο αέρα για να αφαιρέσουν γρηγορότερα την υπερβολική υγρασία από το ξύλο. Κάθε δαπάνη (ή φορτίο κλιβάνων) ταξινομείται κατά τα είδη και τις διαστάσεις για να βελτιστοποιήσει τη διαδικασία και για να εξασφαλίσει ότι τα τελικά επίπεδα περιεκτικότητας σε υγρασία είναι ακόμη και πέρα από τη δαπάνη. Αφότου έχει φθάσει το ξύλο στο σωστό επίπεδο υγρασίας για εκείνο το είδος, στέλνεται μέσω της μηχανής πλανίσματος και προγραμματίζεται στις τελικές διαστάσεις του, ταξινόμησε για να βαθμολογήσει και έστειλε έξω. Για το ξύλινο δάπεδο ή άλλα συγκεκριμένα τελικά προϊόντα, το ξύλο στέλνεται χαρακτηριστικά σε έναν κατασκευαστή για το περαιτέρω πλάνισμα, την επεξεργασία, και τη λήξη. Οι μύλοι και οι κατασκευαστές επενδύουν ίδια το χρόνο, τα χρήματα και την κατάρτιση στις διαδικασίες ξήρανσής τους να παρασχεθούν τα βέλτιστα προϊόντα βαθμού στα σωστά επίπεδα υγρασίας για τους πελάτες τους.

Έτσι εάν το ξύλο αφήνει τον κλίβανο στο απαραίτητο επίπεδο περιεκτικότητας σε υγρασία, η διαδικασία περιεκτικότητας σε υγρασία είναι πλήρης, σωστός; Να φανεί εφικτό, αλλά στην πραγματικότητα, η ξήρανση κλιβάνων είναι μόνο το πρώτο βήμα της ισόβιας αλληλεπίδρασης ενός ξύλινου προϊόντος με την υγρασία. Η ξήρανση κλιβάνων μειώνει σημαντικά την περιεκτικότητα σε υγρασία της πράσινης ξυλείας, αλλά υπάρχει περισσότερος που εξετάζεται.

Υγρασία μετά από τον κλίβανο

Η πραγματικότητα της φύσης του ξύλου, και πράγματι, μέρος της έλξης της κατά τη διάρκεια των αιώνων, είναι ότι είναι ένα υλικό υγροσκοπικών. Έως ότου σφραγίζεται πλήρως, το ξύλο αλληλεπιδρά συνεχώς με την υγρασία στο περιβάλλον του και θα απορροφήσει ή θα απελευθερώσει την υγρασία για να βρεί ανάλογα με τις ανάγκες μια ισορροπία με το περιβάλλον του.

Εξετασμένη πολύ, δομή κυττάρων του ξύλου η μακροχρόνια, κοίλη σημαίνει ότι κάθε πίνακας αποτελείται από τις δέσμες των μακριών κυττάρων (σκεφτείτε έναν σωρό των αχύρων κατανάλωσης). Σε ένα δέντρο διαβίωσης, εκείνες οι διαβάσεις λειτουργούν για να κινήσουν την υγρασία και τις θρεπτικές ουσίες από τις ρίζες προς τους κλάδους και τα φύλλα του δέντρου. Μόλις καταρριφθεί το δέντρο, εκείνες οι διαβάσεις αρχίζουν να χάνουν ότι η υγρασία ως ξύλο ξεραίνει. Εκείνη η υγρασία φυσικά δεν αντικαθίσταται δεδομένου ότι θα ήταν σε ένα δέντρο διαβίωσης, και το επίπεδο υγρασίας του ξύλου θα μειωθεί αρκετά καθώς ξεραίνει. Η διαδικασία ξήρανσης κλιβάνων βοηθά να σύρει εκείνη την υγρασία έξω ελαχιστοποιώντας τη ζημία στο ξύλο που οι γρήγορες αλλαγές να προκαλέσουν.

Γιατί είναι αυτός τόσο σημαντικός;

Το «υγρό» ή πράσινο ξύλο δεν λειτουργεί καλά για τίποτα από τις πυρές προσκόπων στα οικοδομικά υλικά. Η απόδοσή της ως πράσινη ξυλεία μπορεί να είναι απρόβλεπτη λόγω εκείνης της αναπόφευκτης απώλειας υγρασίας αφότου καταρρίπτεται το δέντρο διαβίωσης. Δεδομένου ότι ξεραίνει, το ξύλο μπορεί να στρίψει, να ραγίσει, να στρεβλώσει, και να συρρικνωθεί στις φυσικές διαστάσεις του, που κάνουν το λιγότερο από ιδανικό για τα κτήρια, το δάπεδο ή την ξυλουργική. Είναι ένας τρέχων κύκλος στο ξύλο.

Σκεφτείτε ένα σφουγγάρι. Όταν ένα σφουγγάρι είναι υγρό, κρατά την υγρασία σε κάθε τρύπα ή κύτταρο. Δεδομένου ότι ξεραίνει, όχι μόνο απελευθερώνει εκείνη την υγρασία, συρρικνώνεται σε μέγεθος. Εάν έχει τακτοποιηθεί σε μια λειτουργική μορφή, όπως ένα ορθογώνιο, μπορεί να στρίψει ή να κατσαρώσει καθώς ξεραίνει. , Εν τούτοις, δεν χάνει την ικανότητά του να απορροφήσει εκ νέου το νερό όταν είναι παρόν. Οι φυσικές διαστάσεις του σφουγγαριού θα αλλάξουν κάθε φορά που απορροφά και απελευθερώνει την υγρασία.

Με τον ίδιο τρόπο, το ξύλο μπορεί να έχει ένα μεγάλο μέρος της υγρασίας του που αφαιρείται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ξήρανσης κλιβάνων, αλλά δεν χάνει τη δυνατότητα να απορροφηθεί εκ νέου η υγρασία που είναι στο περιβάλλον της. Να είναι μια άμεση πηγή νερού, υγρασία σε ένα παρακείμενο υλικό ή ακόμα και υγρασία στον αέρα η κυψελοειδής δομή του ξύλου θα είναι έτοιμη να απορροφήσει οποιαδήποτε υγρασία που έρχεται σε επαφή με.

Ακόμα και όταν το ξύλο είναι kiln-dried, μπορεί να έχει ένα τεκμηριωμένο επίπεδο περιεκτικότητας σε υγρασία, αλλά σε οποιοδήποτε βήμα του processafter η κλίβανος-μεταφορά, η κατασκευή, η αποθήκευση ή εγκατάσταση-εσύ είναι δυνατές για το ξύλο, ακόμη και κατασκευασμένα ξύλινα προϊόντα, να χάσει την πρόσθετη υγρασία (σε ένα ξηρό περιβάλλον) ή να απορροφήσει εκ νέου την περιβαλλοντική υγρασία, που αλλάζει το επίπεδο περιεκτικότητας σε υγρασία της και ενδεχομένως ακόμη και τις διαστάσεις της. Εάν εκείνη η αύξηση ή μείωση υγρασίας συμβαίνει, παραδείγματος χάριν μετά από ένα ξύλινο πάτωμα έχει εγκατασταθεί, κούμπωμα, στέψη, χάσματα, ή άλλα υγρασία-σχετικά προβλήματα μπορούν να διακινδυνεύσουν την ακεραιότητα του πατώματος. Οποιοδήποτε ολοκληρωμένο ξύλινο πρόγραμμα ή προϊόν μπορεί να διακινδυνευθεί από τις δυσαναλογίες υγρασίας στο ξύλο χρησιμοποιούμενο.

Ποια είναι η λύση;

Ακριβώς τους μύλους όπως ξυλεία και οι κατασκευαστές επενδύουν στα ακριβή ξύλινα εργαλεία διαχείρισης περιεκτικότητας σε υγρασία και τα συστήματα, κάθε βήμα της διάρκειας ζωής ενός ξύλινου προϊόντος απαιτούν τη μέτρηση περιεκτικότητας σε υγρασία. Συνεχιμένος με το ξύλινο παράδειγμα δαπέδων μας, είναι ακριβώς όπως σημαντικός ότι ο εφαρμοστής δαπέδων επιτρέπει κάθε δέσμη πινάκων στο acclimate στο περιβάλλον περιοχών εργασίας προτού να αρχίσει η εγκατάσταση δεδομένου ότι πρόκειται για τον κατασκευαστή να σιγουρευτεί την περιεκτικότητα σε υγρασία ελέγχεται ακριβώς προτού να αφήσει τις εγκαταστάσεις.

Ένας ακριβής ξύλινος μετρητής υγρασίας μπορεί να παρέχει το γρήγορο, ακριβή και αξιόπιστο έλεγχο του ξύλινου δαπέδου για να εξασφαλίσει ότι το εγκατεστημένο πάτωμα δεν θα υποφέρει από τα υγρασία-σχετικά προβλήματα όπως εκείνους που προσδιορίζονται ανωτέρω. Η non-damaging γραμμή των μετρητών Wagner pinless ξύλινων μετρητών υγρασίας μπορεί να πάρει τις μετρήσεις τόσο συχνά ανάλογα με τις ανάγκες χωρίς το χαρακτηρισμό floorboards ή πρόκληση των ατελειών που θα γίνουν ορατές μόλις εφαρμοστεί το τέρμα. Με την ακριβή και τρέχουσα ξύλινη μέτρηση περιεκτικότητας σε υγρασία, το δάπεδο μπορεί να εγκατασταθεί με τη διαβεβαίωση και να τελειώσουν για τη μακράς διαρκείας και ανθεκτική χρήση.

Από το δάσος σε τελικό τελειώστε, η σχέση του ξύλου με την υγρασία πρέπει να γίνει κατανοητή και να μετρηθεί ακριβώς, όχι μόνο στον κλίβανο αλλά σε κάθε βήμα του τρόπου στην τελική χρήση της.

 

 

FAQ:

1. Πώς να επιλέξει το μέγεθος και την ικανότητα των κλιβάνων;

Εξαρτάται εγκαίρως για την ξήρανση του κύκλου, και τον όγκο για να ξεράνει τον κύκλο ή το μήνα.

2. Πόσο καιρό κάθε ξεραίνοντας κύκλος παίρνει.

Εξαρτάται από τα είδη, το μέγεθος της ξυλείας, την περιεκτικότητα σε υγρασία πρίν ξεραίνει, και την περιεκτικότητα σε υγρασία μετά από να ξεράνει.

3. Τι να γίνει ενώπιον της εγκατάστασης των κλιβάνων;

Για να ολοκληρώσει το συγκεκριμένο ίδρυμα σύμφωνα με τα σχέδια του πωλητή, και να πάρει τη δύναμη και την παροχή νερού σε θέση.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Simon Tseng

Τηλ.:: +86-13666631966

Φαξ: 86-571-63734578

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα