Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΞύλινο δωμάτιο αποξήρανσης

50 - Ξύλινος ξεραίνοντας εξοπλισμός 27000 60 Hz κυκλοφορώντας αέρας όγκου μ3/Χ

Πιστοποίηση
Κίνα Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έχουμε εγκαταστήσει περισσότερους από 10 κλιβάνους από το 2011, και ικανοποιούμε με τους κλιβάνους που παρέχονται με την ξήρανση τεχνολογίας. Γενικός διευθυντής NTP, Αυστραλία

—— Vince Corlett

Είμαι Online Chat Now

50 - Ξύλινος ξεραίνοντας εξοπλισμός 27000 60 Hz κυκλοφορώντας αέρας όγκου μ3/Χ

50 - Ξύλινος ξεραίνοντας εξοπλισμός 27000 60 Hz κυκλοφορώντας αέρας όγκου μ3/Χ
50 - Ξύλινος ξεραίνοντας εξοπλισμός 27000 60 Hz κυκλοφορώντας αέρας όγκου μ3/Χ

Μεγάλες Εικόνας :  50 - Ξύλινος ξεραίνοντας εξοπλισμός 27000 60 Hz κυκλοφορώντας αέρας όγκου μ3/Χ

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: TECH
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: RYJ60
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Συσκευασία Seaworth
Χρόνος παράδοσης: 30-60days
Δυνατότητα προσφοράς: 50 σύνολα/μήνας

50 - Ξύλινος ξεραίνοντας εξοπλισμός 27000 60 Hz κυκλοφορώντας αέρας όγκου μ3/Χ

περιγραφή
Υλικά: Αργίλιο και ανοξείδωτο Τρόπος ελέγχου: Πλήρως αυτόματος
Πρότυπο: RYJ60 Ικανότητα: 60m3
Μέσα μεταφοράς θερμότητας: Θερμικό πετρέλαιο Είδη για να είναι ξηρός: Σκληρό ξύλο και μαλακό ξύλο
Υψηλό φως:

ηλιακός ξύλινος κλίβανος

,

ξεραίνοντας συστήματα κλιβάνων

,

Αποξηραντική μηχανή 60m3 σκληρού ξύλου

Όλος αυτόματος ατμός αργιλίου ο πλήρως που θερμαίνει το ξύλινο ξεραίνοντας σύστημα 60m3/τον ξύλινους ξηρότερους/ξύλινους ξεραίνοντας κλίβανο/το στεγνωτήρα κλιβάνων

 

Τεχνική προδιαγραφή

 
Διάσταση & ικανότητα κλιβάνων: Πρότυπο RYJ60
Εξωτερικές διαστάσεις κλιβάνων: Πλάτος 7000 χιλ.
  Βάθος 6600 χιλ.
  Ύψος 5900 χιλ.
Εσωτερικές διαστάσεις κλιβάνων: Πλάτος 6600 χιλ.
  Βάθος 6400 χιλ.
  Ύψος 4500 χιλ.
Πόρτα κλιβάνων: Πλάτος 6680 χιλ.
  Ύψος 4550 χιλ.
Ικανότητα κλιβάνων: Περ. 60m3/corresponding σε 30mm του πάχους του υλικού για να είναι ξηρός και των αυτοκόλλητων ετικεττών 20mm
Τύπος πόρτας: Ανελκυστήρας-γλιστρώντας πόρτα
Τρόπος της φόρτωσης: Forklift
   
Στοιχεία απόδοσης: Πρότυπο RYJ60
Φέρουσα δομή: Κράμα αργιλίου
Μέσο θέρμανσης: Ζεστό νερό
Humidification μέσο: Κρύο νερό
Τύπος αυτόματου συστήματος ελέγχου: HOLZMEISTER M800B (DELHPI)
Αριθμός ανεμιστήρων: 3 μονάδες
Διάμετρος του ανεμιστήρα: 800mm
Όγκος της κυκλοφορίας του αέρα: 27.000 μ3 το /h
Μηχανή: 3kw, κατηγορία IP55
Απαίτηση ηλεκτρικής ενέργειας: 9kw
Τάση & συχνότητα: 380-440v, 50-60Hz
Φόρτωση χιονιού: 150 Kg/m2
Φόρτωση αέρα:

120 km/h

 

 

 

Διάγραμμα λειτουργίας:

 

50 - Ξύλινος ξεραίνοντας εξοπλισμός 27000 60 Hz κυκλοφορώντας αέρας όγκου μ3/Χ 0

 

Τι ο κλίβανος ξεραίνει; Ο συλλογισμός πίσω από την ξήρανση του ξύλου

 

Κλίβανος μύλων ξυλείας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η διαδικασία ξήρανσης κλιβάνων

Ξυλεία και κούτσουραΌταν τα δέντρα καταρρίπτονται και παρουσιάζονται σε έναν μύλο ξυλείας, το πρώτο βήμα είναι συνήθως να αποβιβαστούν και να ταξινομηθούν τα κούτσουρα από τα είδη, μέγεθος ή από την τελική χρήση. Τα κούτσουρα που προορίζονται για το ξύλινο δάπεδο, παραδείγματος χάριν, πριονίζονται έπειτα στους τραχιούς πίνακες των απαραίτητων διαστάσεων. Αυτοί ακονίζονται συχνά ή τακτοποιούνται για το μήκος προτού να ξηροί.

Η ξήρανση μπορεί να γίνει είτε αεροπορικώς είτε από τους κλιβάνους, οι οποίοι χρησιμοποιούν τον κυκλοφορώντας θερμαμένο αέρα για να αφαιρέσουν γρηγορότερα την υπερβολική υγρασία από το ξύλο. Κάθε δαπάνη (ή φορτίο κλιβάνων) ταξινομείται κατά τα είδη και τις διαστάσεις για να βελτιστοποιήσει τη διαδικασία και για να εξασφαλίσει ότι τα τελικά επίπεδα περιεκτικότητας σε υγρασία είναι ακόμη και πέρα από τη δαπάνη. Αφότου έχει φθάσει το ξύλο στο σωστό επίπεδο υγρασίας για εκείνο το είδος, στέλνεται μέσω της μηχανής πλανίσματος και προγραμματίζεται στις τελικές διαστάσεις του, ταξινόμησε για να βαθμολογήσει και έστειλε έξω. Για το ξύλινο δάπεδο ή άλλα συγκεκριμένα τελικά προϊόντα, το ξύλο στέλνεται χαρακτηριστικά σε έναν κατασκευαστή για το περαιτέρω πλάνισμα, την επεξεργασία, και τη λήξη. Οι μύλοι και οι κατασκευαστές επενδύουν ίδια το χρόνο, τα χρήματα και την κατάρτιση στις διαδικασίες ξήρανσής τους να παρασχεθούν τα βέλτιστα προϊόντα βαθμού στα σωστά επίπεδα υγρασίας για τους πελάτες τους.

Έτσι εάν το ξύλο αφήνει τον κλίβανο στο απαραίτητο επίπεδο περιεκτικότητας σε υγρασία, η διαδικασία περιεκτικότητας σε υγρασία είναι πλήρης, σωστός; Να φανεί εφικτό, αλλά στην πραγματικότητα, η ξήρανση κλιβάνων είναι μόνο το πρώτο βήμα της ισόβιας αλληλεπίδρασης ενός ξύλινου προϊόντος με την υγρασία. Η ξήρανση κλιβάνων μειώνει σημαντικά την περιεκτικότητα σε υγρασία της πράσινης ξυλείας, αλλά υπάρχει περισσότερος που εξετάζεται.

Υγρασία μετά από τον κλίβανο

Η πραγματικότητα της φύσης του ξύλου, και πράγματι, μέρος της έλξης της κατά τη διάρκεια των αιώνων, είναι ότι είναι ένα υλικό υγροσκοπικών. Έως ότου σφραγίζεται πλήρως, το ξύλο αλληλεπιδρά συνεχώς με την υγρασία στο περιβάλλον του και θα απορροφήσει ή θα απελευθερώσει την υγρασία για να βρεί ανάλογα με τις ανάγκες μια ισορροπία με το περιβάλλον του.

Εξετασμένη πολύ, δομή κυττάρων του ξύλου η μακροχρόνια, κοίλη σημαίνει ότι κάθε πίνακας αποτελείται από τις δέσμες των μακριών κυττάρων (σκεφτείτε έναν σωρό των αχύρων κατανάλωσης). Σε ένα δέντρο διαβίωσης, εκείνες οι διαβάσεις λειτουργούν για να κινήσουν την υγρασία και τις θρεπτικές ουσίες από τις ρίζες προς τους κλάδους και τα φύλλα του δέντρου. Μόλις καταρριφθεί το δέντρο, εκείνες οι διαβάσεις αρχίζουν να χάνουν ότι η υγρασία ως ξύλο ξεραίνει. Εκείνη η υγρασία φυσικά δεν αντικαθίσταται δεδομένου ότι θα ήταν σε ένα δέντρο διαβίωσης, και το επίπεδο υγρασίας του ξύλου θα μειωθεί αρκετά καθώς ξεραίνει. Η διαδικασία ξήρανσης κλιβάνων βοηθά να σύρει εκείνη την υγρασία έξω ελαχιστοποιώντας τη ζημία στο ξύλο που οι γρήγορες αλλαγές να προκαλέσουν.

Γιατί είναι αυτός τόσο σημαντικός;

Το «υγρό» ή πράσινο ξύλο δεν λειτουργεί καλά για τίποτα από τις πυρές προσκόπων στα οικοδομικά υλικά. Η απόδοσή της ως πράσινη ξυλεία μπορεί να είναι απρόβλεπτη λόγω εκείνης της αναπόφευκτης απώλειας υγρασίας αφότου καταρρίπτεται το δέντρο διαβίωσης. Δεδομένου ότι ξεραίνει, το ξύλο μπορεί να στρίψει, να ραγίσει, να στρεβλώσει, και να συρρικνωθεί στις φυσικές διαστάσεις του, που κάνουν το λιγότερο από ιδανικό για τα κτήρια, το δάπεδο ή την ξυλουργική. Είναι ένας τρέχων κύκλος στο ξύλο.

Σκεφτείτε ένα σφουγγάρι. Όταν ένα σφουγγάρι είναι υγρό, κρατά την υγρασία σε κάθε τρύπα ή κύτταρο. Δεδομένου ότι ξεραίνει, όχι μόνο απελευθερώνει εκείνη την υγρασία, συρρικνώνεται σε μέγεθος. Εάν έχει τακτοποιηθεί σε μια λειτουργική μορφή, όπως ένα ορθογώνιο, μπορεί να στρίψει ή να κατσαρώσει καθώς ξεραίνει. , Εν τούτοις, δεν χάνει την ικανότητά του να απορροφήσει εκ νέου το νερό όταν είναι παρόν. Οι φυσικές διαστάσεις του σφουγγαριού θα αλλάξουν κάθε φορά που απορροφά και απελευθερώνει την υγρασία.

Με τον ίδιο τρόπο, το ξύλο μπορεί να έχει ένα μεγάλο μέρος της υγρασίας του που αφαιρείται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ξήρανσης κλιβάνων, αλλά δεν χάνει τη δυνατότητα να απορροφηθεί εκ νέου η υγρασία που είναι στο περιβάλλον της. Να είναι μια άμεση πηγή νερού, υγρασία σε ένα παρακείμενο υλικό ή ακόμα και υγρασία στον αέρα η κυψελοειδής δομή του ξύλου θα είναι έτοιμη να απορροφήσει οποιαδήποτε υγρασία που έρχεται σε επαφή με.

Ακόμα και όταν το ξύλο είναι kiln-dried, μπορεί να έχει ένα τεκμηριωμένο επίπεδο περιεκτικότητας σε υγρασία, αλλά σε οποιοδήποτε βήμα του processafter η κλίβανος-μεταφορά, η κατασκευή, η αποθήκευση ή εγκατάσταση-εσύ είναι δυνατές για το ξύλο, ακόμη και κατασκευασμένα ξύλινα προϊόντα, να χάσει την πρόσθετη υγρασία (σε ένα ξηρό περιβάλλον) ή να απορροφήσει εκ νέου την περιβαλλοντική υγρασία, που αλλάζει το επίπεδο περιεκτικότητας σε υγρασία της και ενδεχομένως ακόμη και τις διαστάσεις της. Εάν εκείνη η αύξηση ή μείωση υγρασίας συμβαίνει, παραδείγματος χάριν μετά από ένα ξύλινο πάτωμα έχει εγκατασταθεί, κούμπωμα, στέψη, χάσματα, ή άλλα υγρασία-σχετικά προβλήματα μπορούν να διακινδυνεύσουν την ακεραιότητα του πατώματος. Οποιοδήποτε ολοκληρωμένο ξύλινο πρόγραμμα ή προϊόν μπορεί να διακινδυνευθεί από τις δυσαναλογίες υγρασίας στο ξύλο χρησιμοποιούμενο.

Ποια είναι η λύση;

Ακριβώς τους μύλους όπως ξυλεία και οι κατασκευαστές επενδύουν στα ακριβή ξύλινα εργαλεία διαχείρισης περιεκτικότητας σε υγρασία και τα συστήματα, κάθε βήμα της διάρκειας ζωής ενός ξύλινου προϊόντος απαιτούν τη μέτρηση περιεκτικότητας σε υγρασία. Συνεχιμένος με το ξύλινο παράδειγμα δαπέδων μας, είναι ακριβώς όπως σημαντικός ότι ο εφαρμοστής δαπέδων επιτρέπει κάθε δέσμη πινάκων στο acclimate στο περιβάλλον περιοχών εργασίας προτού να αρχίσει η εγκατάσταση δεδομένου ότι πρόκειται για τον κατασκευαστή να σιγουρευτεί την περιεκτικότητα σε υγρασία ελέγχεται ακριβώς προτού να αφήσει τις εγκαταστάσεις.

Ένας ακριβής ξύλινος μετρητής υγρασίας μπορεί να παρέχει το γρήγορο, ακριβή και αξιόπιστο έλεγχο του ξύλινου δαπέδου για να εξασφαλίσει ότι το εγκατεστημένο πάτωμα δεν θα υποφέρει από τα υγρασία-σχετικά προβλήματα όπως εκείνους που προσδιορίζονται ανωτέρω. Η non-damaging γραμμή των μετρητών Wagner pinless ξύλινων μετρητών υγρασίας μπορεί να πάρει τις μετρήσεις τόσο συχνά ανάλογα με τις ανάγκες χωρίς το χαρακτηρισμό floorboards ή πρόκληση των ατελειών που θα γίνουν ορατές μόλις εφαρμοστεί το τέρμα. Με την ακριβή και τρέχουσα ξύλινη μέτρηση περιεκτικότητας σε υγρασία, το δάπεδο μπορεί να εγκατασταθεί με τη διαβεβαίωση και να τελειώσουν για τη μακράς διαρκείας και ανθεκτική χρήση.

Από το δάσος σε τελικό τελειώστε, η σχέση του ξύλου με την υγρασία πρέπει να γίνει κατανοητή και να μετρηθεί ακριβώς, όχι μόνο στον κλίβανο αλλά σε κάθε βήμα του τρόπου στην τελική χρήση της.

 

 

 

FAQ:

1. Πώς να επιλέξει το μέγεθος και την ικανότητα των κλιβάνων;

Εξαρτάται εγκαίρως για την ξήρανση του κύκλου, και τον όγκο για να ξεράνει τον κύκλο ή το μήνα.

2. Πόσο καιρό κάθε ξεραίνοντας κύκλος παίρνει.

Εξαρτάται από τα είδη, το μέγεθος της ξυλείας, την περιεκτικότητα σε υγρασία πρίν ξεραίνει, και την περιεκτικότητα σε υγρασία μετά από να ξεράνει.

3. Τι να γίνει ενώπιον της εγκατάστασης των κλιβάνων;

Για να ολοκληρώσει το συγκεκριμένο ίδρυμα σύμφωνα με τα σχέδια του πωλητή, και να πάρει τη δύναμη και την παροχή νερού σε θέση.

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou Tech Drying Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Simon Tseng

Τηλ.:: +86-13666631966

Φαξ: 86-571-63734578

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα